Tjaba ;)

Nu har jag precis ätit middag. Idag var jag med Amanda och Anna :) Vi hjälpte Anna att göra en header :P Och sen gick vi till pizzerian och köpte glass och såklart så köpte jag en gammal hederlig daimstrut som är min favvo glass :) Får se om det är något bra på tv ikväll, hoppas det ;) Ha det bra! Kram Lovisa <3


Kul dag :P

Hej! Idag på ridningen så fick vi rida ut i skogen och den här gången regnade det inte som tur var :P Det var hästbyte och jag fick Midwin som jag inte har haft på typ ett år men det gick jättebra ;) Efter ridningen så åkte jag och mamma direkt från stallet till Ebbas fotbollsmatch och kollade, det var kul :) Sen åkte vi till någon blomsteraffär och sen hem :) Vid fem åkte vi till mina kusiner för att fira Ebba som fyller år idag :) Och jag och Ebba fick i present att åka till yasuragi (ett spa) med våra mammor :)


Tre år sen ;)

Sol ;)

Hej! Jag har precis fått veta att jag ska få en kusin! :D I dag är det soligt, jippie!  :) Om ungefär en timme ska jag åka till stallet och rida :) Och sen ska jag åka direkt till Ebbas fotbollsmatch i ridkläder :) Och Ebba fyller år idag så senare ska vi åka och fira henne :P Ha en riktigt bra dag! Kram Lovisa

Snart mat :)

Hej! Nu ska jag snart äta mat :) Idag städade jag och min brorsa kaninburen och sen spelade vi guitar hero :) Efter det åkte jag till stinsen med mamma och min brorsa en snabbis :) Här är mina köp :)


Påslakan


Och nya skor :P

God natt ;)


Jag kollade igenom några bilder och hittade den här, det är jag och
det var min favorithäst Bellman som tyvärr inte lever längre :(


Saknar verkligen tillbaka till USA, det var så himla kul där :P

Ska gå och göra mig iordning nu, god natt!


Sollentuna centrum ;)

Hej! I dag var jag i Sollentuna centrum med Amanda, Anna och Klara :) Det var jättekul :) Åhh, vad skönt med fredag! :) Nu har man en skön helg framör sig :) Här kommer lite bilder :)



Den här fick jag av pappa i tisdags ;)


Det här köpte jag idag ;)
Skjorta och strumpor


Dom här byxorna gjorde jag klart i syslöjden idag :)

Bakifrån :)

 
Dagens outfit ;)
Byxor: Gina tricot
T-shirt: Vet inte
Jacka: Vet inte

Tyra på besök ;)

Hej! I dag när jag kollade på tv så kom Tyra inspringande och jag blev jätteförvånad jag visste inte att hon skulle komma, men vi hade superkul ;) Vi hoppade studsmatta, spelade keyboard, klappade min kanin, fikade och kollade på bolibompa ;) Nu ska jag läsa min frida tidning :) God natt! ;)

Slutade tidigt ;)

Hej! Vi hade ingen svenska och ingen spanska så vi fick sluta tidigt idag ;) Ikväll är det väl inget speciellt på tv, tror jag. Ha det så bra!


Operation dagsverke :)

Hej! I dag så var jag och Amanda i stan och skramlade med en insamlignsbössa :) Det var väldigt jobbigt men det gick ganska bra när vi förstod att man skulle gå fram till folk och fråga istället ;) Tur med vädret hade vi också :) Sen hoppade vi studsmatta hos mig ett tag ;)

Kort skoldag ;)

Hej! I dag fick vi sluta väldigt tidigt, vi hade bara några få lektioner :) Efter så var jag med Amanda, Klara och Anna men Amanda gick hem efter ett tag eftersom hon hade volleyboll. Vi bakade kladdkaka, spelade något mario spel och spelade kort ;) Ikväll ska jag kolla på desperat housewives ;)

Stinsen ;)

Hej! Efter skolan så var jag på stinsen med Amanda och Anna ;) Jag provade lite grejer men inget passade bra så jag köpte inget. I kväll ska jag kolla på Djävulsrallyt (har aldrig sett det men ska kolla om det är bra) :) Ha det så bra! ;)

Hatar regn!

Hej! Gud vilket trist väder det är och det har det varit hela dagen :( Man känner sig så trött när det är sånt väder. Pappa håller på att grilla nu och han ska fritera pommes frites, mums :D Ikväll är det wipeout, så det ska jag kolla på :)


USCH, vilket trist väder! :(

Oh my god!

Hej! Nu ska ni få höra om min galna ridtur. Vi red ut i skogen idag och vi visste inte vad som väntade oss. I början var det ju ganska fint väder inte soligt men ändå inte regn. Sen började det spöregna och vi blev helt genomblöta. Och sen började det åska och hästarna och vi blir helt livrädda och hästarna springer iväg hur fort som helst. Så vi springer alltså i spöregn och åska och vi tänker att det inte kan bli värre, jo för då börjar det blixtra och hagla också och då hoppar alla hästar till och springer fortare. När vi nästan är framme vid stallet så säger våran ridlärare att vi ska springa mot stalldörren, hoppa av hästarna och springa in med dom. Men såklart när vi kommer fram så håller dom på att släppa in dom stora hästarna i stallet som tar lång tid på sig, alla bara åhh, varför just nu!  Så vi får stå och vänta i spöregn ett tag. Sen så springer vi in i ridhuset och hoppar av hästarna. Och alla är nog enade om att det här var en riktigt läskig ridtur som aldrig kommer glömmas. Så när pappa har kommit och hämtat mig och jag är hemma så tar jag en riktigt varm dusch eftersom att jag fryser hur mycket som helst. Nu hänger mina ridkläder på tork eftersom dom är dyngsura.

Fest :)

Hej! I går så hade jag ju fest för tjejerna i klassen och min kusin :) Vi hade superkul! ;) Ikväll ska jag till Enköping och träffa Lisa ;) Här kommer lite bilder från igår ;)












Varmt ;)

Hej! Gud, så varmt det är ute ;) Jag älskar verkligen sommarn :) Nu lyssnar jag på musik på spotify :) Ikväll ska jag åka och handla till min fest imorgon :) Ha det så bra! Kram Lovisa :P


Dagens outfit
Tunika: H&M
Leggings: Lindex


Amanda ;)

Hej! Amanda gick hem för ett tag sen :) Vi hade superkul ;) Vi hoppade studsmatta, spelade 21:an på basket, fikade och det slutade med att vi kastade stövel, haha ;) Och jag sköt antingen långt bak i luften eller på ryggen, men en gång klarade jag att få den över ryggen typ 10 cm, men ändå :P Gud så varmt det är ute, det är sommar! ;)  Nu ska jag äta middag, ha en bra kväll! kram lovisa ;)


Nu är det sommar!! ;)

Cafét

Hej! Nu sitter jag i cafét och kollar runt lite på facebook. Det är så himla varmt ute :) Vi har vart ute ett tag nu men vi stod inte ut så vi gick in ;) I går var jag med Anna och Klara, vi spelade kort, bakade kladdkaka och jag och Anna gick till pizzerian:) Nu har jag bara SO kvar sen slutar jag :) ha det så bra :)

Stinsen :)

Hej! I dag var jag på stinsen efter skolan :) Jag hittade inget speciellt men jag köpte iallafall ett skydd till ipoden :) Senare ska jag kolla på svenska hollywoodfruar, ha det så bra! :)

God mat och glass ;)

Hejsan! Nu är jag hemma efter en mysig dag med familjen :) Vi åkte först till Koh phangan och åt supergod mat sen åkte vi till en glassbar och åt jättegod glass :) Det är väldigt häftigt på koh phangan, jag har varit där 2 gånger nu och den här gången var det åskväder ;)  Ha det så bra! Kram Lovisa :)


På koh phangan :)


14 år :)

Hej! Nu har jag blivit grattad av familjen med en fin födelsedagssång och fina presenter ;) Om ett tag ska jag rida och sen ska vi åka till stan och äta på koh phangan och kanske åka till en glassbar ;) Här kommer bilder på mina presenter som jag fick i morse ;)


Två ljuslyktor och fyra glas ;)


Glaset lite närmare, gulligt va? :)


Andra säsongen av vänner från Alex, en film som heter All about
Steve som verkar jättebra, en skiva av Jakob Hellman och
gardiner ;)


Ridtröjor ;)


Ipod touch och guldkort på gröna lund ;)

Snart 14 år :)

Hej! Nu har grannarna gått hem. Jag är trött så jag ska gå och göra mig iordning nu ;) Sov gott :)




Mina presenter från grannarna ;)

Blivit firad ;)

Hej! I dag har släkten varit här och firat mig, men jag fyller ju år imorgon ;) Nu är mammas kusin med familj här och snart kommer våra grannar hit ;) Gud, det är så himla varmt ute, har typ varit ute hela dagen ;) Här kommer lite bilder från idag ;)


Dagens outfit :)
Leggings: Gina tricot
Klänning: Bik bok


Tårtan som farfar tog med sig :)




Jag på studsmattan :)




Mina presenter :)

Fredag :)

Hej! I dag har jag städat kaninburen och tagit det lugnt framför tv:n :) Nu kollar jag på vänner, sen ska jag duscha ;) Ikväll ska vi till Moa ;) Ha det så bra, kram Lovisa ;)

Grönan igen ;)

Hej! I dag var jag på grönan igen ;) Det var superkul :D Jag åkte tilt igen, den är lite läskig när man är högst upp och inte vet när man ska åka ner men den är ju kul ;) Sen efter så var jag med Moa, vi kollade på en superbra film, spelade monopol på playstation och var inne på datan :) Sov så gott! Kram Lovisa <3


En lite häftig bild från gotland förra året ;)

Grönan :)

Hej! I dag var jag på grönan, det var superkul :) Jag åkte tilt :D och nästan alla andra saker ;) Vi hade tur med vädret också :) Nu har jag fixat guldkort också ;) Ha det så bra! Kram Lovisa

Desperate housewives ;)

Hej! I dag fick vi ju trycka olika tryck på tröjor, jag blev faktiskt ganska nöjd ;) Efter skolan var jag med Anna och Klara, vi kollade på tv, gick till pizzerian och sen hoppade vi studsmatta ;) I kväll är det desperate housewives och det kan man ju bara inte missa :) I morgon ska vi åka till moderna museét och till konsthögskolan med bilden, sen ska jag till grönan, det ska bli så kul med grönan ;) Och sen är vi ju lediga i fyra dagar :) Ha det så bra!


Min tröja ;)




Härligt väder var det ju idag :) haha, fick med bussen också ;)

Brooke knows the best :)

Hej! Nu sitter jag och kollar på Brooke knows the best ;) Eftersom det var sista keyboarden i dag så fick jag godis, mums ;) Ikväll är det ju som sagt svenska hollywoodfruar ;)

Bild

Hej! Nu är det elevens val i tre dagar och jag har bild :) Vi håller på att skära ut mönster och imorgon ska vi stämpla det på tröjor ;) Senare ska jag på keyboard :) och sen är det ju Svenska hollywoodfruar ikväll :) Ha en bra dag! :)

Söndag ;)

Hej! I går var jag på restaurangen koh phanang och firade Klara, det var superkul och supergod mat och efterrätt :P I dag så var det banhoppning på ridningen och jag hade Britta, jag flög rakt in i ett hinder men jag gjorde inte illa mig som tur var. Efter det så joggade/gick jag i spåret med Amanda, det var kul :) Sen gick vi hem till Amanda och fikade och var inne på datan :P Senare blir det Wipeout ;) Här kommer lite bilder från Koh phangan :)




Min supergoda mat :)





Rolig kväll :)

Hej! För ett tag sen gick Anna, Klara och Amanda hem. Vi har hoppat studsmatta och kollat på tv ;) Vi har haft en riktig rolig kväll med mycket skratt :P

Shoppat ;)

Hej! Vi hade ingen NO idag, för vi hade redan sett filmen som vi skulle se på NO:n ;) Efter skolan åkte vi till stinsen och kollade runt lite sen fick vi skjuts till kista ;) Det var superkul där men mycket folk som vanligt. Nu blir det pizza! :D Ha en bra fredagkväll! Kram Lovisa <3

Mcdonald´s ;)

Hej! I dag var jag med Anna och Matilda efter skolan :P Vi gick till pizzan, hoppade studsmatta och fikade ;) Sen gick vi till Rotebro och åt på Mcdonald´s, det var gott :) Sen gick vi till Willys och köpte godis, cola och kakor :P När vi var på väg hem så tappade Matilda påsen och några av colaburkarna började spruta cola ;) Och sen fortsatte vi att spruta med resten av burkarna genom att kasta dom i marken ;) Och det slutade med att Anna fick gå med kakorna i fickorna :P Haha, vilken kul dag ;) Ha en bra kväll ;) Kram Lovisa <3


Haha, 2 år sen :P

Kul dag med Anna ;P

Hej! I dag var jag med Anna efter skolan, det var superkul ;) Vi var först hemma hos Anna och spelade Mariocart :) Sen gick vi till pizzerian och köpte glass :) Efter det gick vi hem till mig och spelade basket, Anna vann över mig :P Och vi kollade på MTV ett tag men sen när anna kom in i rummet så slutade MTV att funka, haha ;) Men då gick vi ut och hoppade studsmatta och gjorde volter och skrattade ;) Vi såg typ 8 flygplan på hela eftermiddagen, haha :P Sen skiftade vi lite mellan basket och studsmattan ;) När vi skulle till pizzerian och köpa tuggummi så träffade vi på martin på cykelvägen och sen kom Cassie och Sarah också, haha vi alla träffades på samma ställe helt oplanerat ;P ja, vi hade en riktigt kul dag! ;) Nu ska jag snart äta middag sen ska jag göra lite läxor. Ha en bra kväll! Kram lovisa ;)

Vanlig dag

Hej, idag var det en vanlig skoldag. Ja, ikväll ska jag kolla på deperate housewives och nu ska jag kolla på vänner.

Svenska hollywoodfruar ;)

Hej! Nu ska jag snart äta middag :) Det gick bra på keyboarden. Efter maten ska jag kolla på Svenska hollywoodfruar :) Ha en bra kväll, Kram lovisa ;)

Sol :P

Hej! Vad fint väder det är ute, soligt och skönt ;) Nu har jag precis tagit ut min lilla kanin i uteburen :) I dag var det första utegympan, vi körde brännboll ;) Jag är inte så bra på det :S Lite senare ska jag på keyboard :P I dag så sjöng vi för Klara i skolan, för hon fyller år ;) Grattis Klara på födelsedagen! <3 ;)

Shopping :)

Hej! I dag så hade vi teori på ridningen, inte så kul. Sen när jag kom hem så hade pappa grillat korv som vi åt ;) Efter det så gjorde jag mig iordning för en shoppingrunda med mamma :) Vi åkte till Vällingby och shoppade och sen åkte vi till Stinsen en snabbis ;) Vi fikade på Waynes coffé i Vällingby och jag åt daimtårta :) Nu ska jag äta mat, grillat :P Sen blir det Wipeout! ;) Här är mina köp :)










Slappdag :)

Hej! Nu mår jag mycket bättre :) I dag har jag slappat framför tv:n och hjälpt pappa att sätta upp studsmattan och Alex basketkorg :) Och just när jag och pappa skulle börja montera ihop alla delarna till studsmattan så började det regna, men det gick bra iallafall :) Nu håller pappa på att grilla, mums ;) Om en kvart börjar Jakten på Julia. Ha en bra kväll! Kram Lovisa <3


RSS 2.0